Vælg en side

Indlægget indeholder reklame
Nogle ting kan man bare ikke træne væk

Der er virkelig mange fordomme forbundet med kosmetiske behandlinger – bare ordet er svært for mig at identificere mig med, og hvorfor egentlig det? Måske netop pga alle de fordomme og forudindtagede tanker, der er forbundet med det. Men ikke desto mindre har jeg de sidste 1.5 år været forbi YOUR AGE klinikken i Aarhus for at få foretaget en behandling.

Jeg ser mig selv som meget naturlig – jeg bruger stort set aldrig makeup, og hvis jeg en sjælden gang har mascara på, kigger folk på mig og spørger om jeg skal noget specielt, haha. Jeg tror på, at man kan træne sig til rigtig mange resultater med sin krop, og at der ikke er nogen short-cuts eller quick-fixes til at opnå resultater, men jeg måtte alligevel sande, at jeg ikke selv kunne gøre noget ved den rynke, jeg havde i mellem brynene – den såkaldte bekymringsrynke.
Qua mit arbejde er jeg ude stort set 80% af min tid – både som personlig træner, hvor al min træning foregår udendørs, og samtidig min egen træning, som også er udendørs, når det er vejr til det. Og det betyder bare, at jeg rigtig tit går og rynker brynene, når man får solen/udendørslys i øjnene, og det resulterede til sidst i, at rynken var begyndt at sætte sig fast som en permanent “kløft”, som kun ville blive værre med tiden. Det var noget, der generede mig helt vildt – jeg var ikke klar til at acceptere sådan en rynke endnu. Jeg gik hele tiden og forsøgte at rette den ud, og jeg vidste, at det ikke ville blive bedre med tiden, tværtimod.


Som det så ud inden første behandling

Og lad mig slå fast – jeg har ikke noget i mod andre, der har den – kan man leve med den og forlig sig med det selv, så er det jo som det skal være. Jeg har også smilerynker om øjnene, men dem har jeg det fint med, hvor det fx kan være noget, der generer andre. Vi er alle forskellige, og heldigvis for det.

Jeg besluttede mig altså for at få gjort noget ved det her, og jeg havde læst om YOUR AGE, som har klinikker i både Aarhus og Silkeborg, Herning og en helt ny i Aalborg også. De havde fået gode anmeldelser, så jeg bookede en gratis konsultation, hvor jeg mødtes med Rikke Thorsen, der svarede på alle mine mange spørgsmål, da jeg var sindssygt nervøs og lidt mistroisk. Ville jeg ende med at miste al ansigtsmimik, ville jeg blive skæv i hovedet, hvis det giv galt, og ville det i så fald være permanent?!

Samtidig blev jeg tjekket af en læge, som skal sikre at alt er som det skal være inden – rutinetjek, man skal have lavet inden man får lavet behandlinger i klinikken.

Hvordan foregår det?!
Rikke kunne berolige mig med, at man hverken blev skæv, lam eller uden mimik. Det, der sker, når man får lavet bekymringsrynken er, at der bliver sprøjtet botox ind i 3-4 små prik omkring brynene, som går ind og lammer de nerver, der skal sende signal til musklerne i mellem brynene, så de altså mister evnen til at rynke sig sammen. Lammelsen forsvinder igen efter 3-6 måneder, alt efter, hvor mange gange man har fået behandlingen, og hvis man fx som jeg har gjort den seneste omgang, har været meget opmærksom på at bruge enten solbriller eller kasket, når jeg er ude, og dermed undgår at få trangen til at rynke sammen.
Man vænner altså musklerne til ikke at trække sig sammen – lige som man kan træne en muskel til at blive stærkere, ved at træne den, kan man også vænne den til ikke at arbejde, ved at få den til at slappe af hele tiden.
Dét at det ikke var permanent, det gjorde mig mere rolig omkring det første gang. Nu gad jeg godt man bare kunne få det fikset for good 😉
14 dage efter behandlingen er der fuld effekt. Du kan fungere som normalt efter behandlingen (hvis du altså ikke er triatlet), det eneste man ikke må er at træne de næste halvandet døgn, for at undgå at botoxen giver virkning de forkerte steder. Man kan ikke se, man har fået behandlingen, så du kan sagtens ta’ på arbejde bagefter.

Jeg var SINDSSYGT nervøs den første gang – jeg er virkelig ikke glad for nåle, og jeg svedte så det dryppede fra min armhule, haha. Men det var så smertefrit som noget kunne være – små stik, der virkelig ikke var noget at regne.

Klik her for at få et indblik i, hvordan det foregår – og hvor rolig jeg kan være med en nål i ansigtet

Fordomme
Mange var virkelig forundret den første gang jeg delte det på Instagram, og jeg fik kommentarer som bl.a.: “Ej, hvor synd! Det behøver du da slet ikke“.. og lige præcis sådan en kommentar indeholder bare alt det, som det her handler om.
Jeg har ikke fået lavet en behandling for andres skyld, men for min EGEN, fordi JEG synes, det ser træls ud, og fordi JEG bliver gladere af, at den rynke ikke er der. Og havde jeg ikke valgt at stå frem med det, så havde ingen lagt mærke til, at jeg ikke havde den rynke – men det er følelsen som jeg selv får ved at få den lavet. Jeg har det bedre med mig selv og mit udseende, når den ikke er der.


For DIN og kun din skyld

Jeg synes selv, jeg er et godt eksempel på, at kosmetiske behandlinger er for alle – folk med og uden makeup, mænd som kvinder. Og at det på ingen måder er ensbetydende med kæmpe læber (og fred være med dem, der ønsker det!).
Vil vi ikke alle bare gerne være den bedste udgave af os selv? Nogle ting kan man bare ikke træne væk, og heldigvis findes der steder som YOUR AGE – med søde, kompetente og helt nede på jorden mennesker. Det handler i den grad om at finde et sted, man føler sig tryg og godt tilpas – derfor kan man booke en gratis konsultation i klinikken og få svar på de spørgsmål man har, og få lagt en plan for, hvad der skal ske.
Man behøver jo ikke fortælle det til nogen, for mit vedkommende handlede det bare om, at jeg gerne ville være med til at skabe et andet billede af kosmetiske behandlinger – at det ikke kun er skønhedsdronninger, eller folk med kunstige negler, der får det lavet. Der er MANGE flere, der får det foretaget, end man lige regner med. Mænd i alle aldre og kvinder fra forskellige brancher. Gør det for din skyld, og vær ligelgad med, hvad andre tænker eller siger. Jeg ser det som en investering i mig selv og mit selvværd!

Rabatkode
Alle nye YOUR AGE kunder kan få 500kr rabat på Botox/Azzalure eller Restylane behandlinger – gælder i alle YOUR AGE klinikker (Aarhus, Silkeborg, Herning & Aalborg). Alt I skal gøre er at tilmelde jer nyhedsbrevet på hjemmeside, så modtager I en rabatkode til første behandling.