Camilla-lykke.dk

ABOUT CAMILLA

Jeg er 28 år og bor i Aarhus, jeg er uddannet fitnessinstruktør og personlig træner fra Fitness Institute. Udover mit job som selvstændig/freelance personlig træner, dyrker jeg triathlon.

Triathlon
Jeg lavede min første hele ironman i 2018 i København, hvor jeg vandt min age group (25-29 år) og kvalificerede mig til VM på Hawaii, her kørte jeg min 2. ironman kun 8 uger efter den første. I maj 2019 lavede jeg min 3. ironman, verdens hårdeste, på Lanzarote, hvor jeg også vandt min age group og blev 3. hurtigste age group kvinde, og cykler hurtigste cykeltid af alle age group kvinderne.
Der udover har jeg kørt nogle 1/2 ironman distancer, hvor den første var i 2016.

Triathlon er mit frirum, jeg fandt min hylde i den her sport, og træningen er blevet en måde at tackle nogle issues som jeg har slås med igennem mange år – som bl.a. social angst.

Personlig træner
Jeg er stor tilhænger og fan af udendørs aktiviteter og dét at træne udenfor, derfor stiftede jeg i maj 2016 CL OUTDOOR, som er udendørs teamtræning for virksomheder, samt aftenhold for private (læs mere her) på Djursland.

Der udover arrangerer jeg guidede cykel- og løbeture bl.a. i Mols Bjerge – både for private eller i forbindelse med firma-/kundearrangementer.

Foredrag
Jeg vil rigtig gerne være med til at inspirere og motivere andre til at komme ud og gøre mere af det, der gør dem glade – mere af det, der giver dem energi og overskud i hverdagen. Jeg har selv stået i en situation, hvor jeg pludselig – efter 3 hårde år på gymnasiet med mange stillesiddende timer – havde taget 10 kg på uden egentlig at lægge mærke til det, så jeg ved, hvad det kræver, jeg har selv været der.

Fra psyk til VM på Hawaii
Og så vil jeg gerne være med til at bryde nogle tabuer ved at tale åbent om, hvordan det er at lide af en psykisk lidelse, og samtidig få hverdagen og livet til at fungere – jeg har været helt nede at skrabe bunden selv, men jeg fandt en vej ud – jeg fandt min plads i livet, og der er en plads til os alle, vi skal bare finde den, og med den rette hjælp.