Vælg en side

READY FOR THE NEXT?

Fik I prøvet kræfter med workouten fra igår? Hvis ikke, så kan den findes her, og gemmes til det er træningstid igen.

Alle workouts kan laves derhjemme i stuen, eller ude i haven – og har man børn, så kan de sagtens være med, især på den her workout.
Træning skal være sjovt – og al bevægelse er godt, så kan man inkorporere noget leg, så går tiden hurtigere, og man får rørt sig, uden man tænker så meget over tiden.

Selvom det kunne være hyggeligt at mødes med naboen og træne ude i haven, så er det ikke tiden til det lige nu, så hellere sende dem en besked med link til workouten, og så kan I holde hinanden op på at få det gjort via messenger, Snap eller Instagram.

Lad os stå sammen om at holde os hjemme, og så kan vi lige så godt udnytte tiden fornuftigt – i pausen mellem filmene på Netflix, eller imens bollerne hæver eller er i ovnen.

WORKOUT CHALLENGE

Dagens workout er en navne challenge, hvor hvert bogstav i alfabetet er en øvelse.

Der skal gennemføres 10 bogstaver i alt, så hedder man Ida slipper man ikke dér, så arbejder man sig videre med efternavnet 😉 og er det heller ikke langt, så låner du bare din fars navn.

Husk altid opvarmning, I kan finde inspiration i træningen fra igår, hvor der ligger en konkret warm up, inden I går i krig med denne.
Der er mange måder at udføre challengen på – man kan enten vælge blot at køre bogstaverne i sit navn igennem i ro og mag, man kan også ta’ tid, og så køre den igen senere, og forsøge at slå den, eller lave en konkurrence derhjemme, hvor I fx skal træne jer igennem familienavnet og se, hvem der kan gøre det hurtigst.

Man kan også sagtens udlade konkurrence aspektet, og har man ekstra energi kan man kaste sig ud i at køre samtlige bogstaver i alfabetet igennem. Og husk, I må meget gerne tagge mig i deres stories på instagram, hvis I deler noget fra jeres træning, det er fedt at følge med, og opleve, hvordan det man bruger tid på, bliver brugt derude 😀

GOD TRÆNING!

Og husk, hvis man er i tvivl om nogle af øvelserne, så kan man altid finde dem på youtube, og mange af dem er allerede vist i det første indlæg om hjemmetræning.