Vælg en side

Hvem er jeg?

Jeg hedder Camilla Lykke, jeg er 32 år og bor i Ebeltoft, udover at være triatlet arbejder jeg som selvstændig personlig træner og har været det siden 2016. Jeg har udendørs holdtræning, hvor jeg året rundt, uge efter uge i sidste snart 8 år, har trænet flere 1000 hold i funktionel træning med et twist af crossfit.
Ved siden af har jeg online coaching, hvor jeg hjælper triatleter og løbere med at nå deres sportslige drømme.

Derudover arbejder jeg som freelance online kommunikations konsulent. Jeg laver hjemmesider, hjælper virksomheder med at producere indhold til sociale medier, nyhedsmails og hjemmesider, og rådgiver i online markedsføring og strategi.

Jeg har dyrket triatlon siden 2015, hvor jeg kørte min første kvarte og halve ironman. Jeg har altid dyrket sport, og har spillet både fodbold og håndbold. Sport har været mit frirum. Og senest har jeg fundet ud af, at træning og motion giver mig et mentalt overskud, som gør, jeg kan håndtere min sociale angst. Og det er blandt andet dét, der motiverer mig til at træne – min egen mentale sundhed, men også at inspirere andre, og vise andre med samme udfordringer som mig, at der ikke er noget vi ikke kan, på trods af en diagnose eller livsudfordringer.

Det har grebet lidt om sig med tiden, da jeg fandt ud af, jeg faktisk var ret god til både at træne og køre stævne.
Jeg kørte min første fulde IRONMAN i 2018 i København, hvor jeg vandt min aldersgruppe og kvalificerede mig til VM, som jeg kørte på Hawaii 8 uger efter.

I 2019 kørte jeg min 3. fulde IRONMAN, denne gang på Lanzarote, som er kendt som verdens hårdeste. Her vandt jeg min aldersgruppe og blev 3’er af alle kvinder. Jeg kvalificerede mig igen til VM, men måtte af økonomiske årsager takke nej.

I 2020 var planen at køre IRONMAN Lanzarote igen, og hvis det gik som det skulle, skulle jeg gerne ende øverst på podiet igen og denne gang takke ja til at komme til VM. Men Corona ville det anderledes, og stævnet blev aflyst. Jeg stod i min livs form, men det var der ikke meget at gøre ved.

Herefter valgte jeg at trække stikket på den instense triatlhlon træning, og arbejdede igennem.

I 2023 fik jeg igen lyst til at køre tri, og jeg begyndte langsomt at få struktur på min træning igen. Målet var IRONMAN Portugal 2023 i oktober måned.
Jeg gik i intens træning for at blive klar til at gøre det godt – målet var klart: jeg ville være med helt fremme.

I 8 måneder trænede jeg 15-20 timer om ugen, og fik på vejen hevet en 2. plads hjem til DM i kvart ironman i Aalborg i juli, og endnu en 2. plads i kvart ironman i Silkeborg i august.

Den 22. oktober kørte jeg IRONMAN Portugal, hvor jeg blev 2’er i min. aldersgruppe og 3’er af alle kvinder. Jeg løber hurtigste marathon af alle kvinder i tiden 3:08t.

2024 drømmen!

Jeg har en drøm, en vision og en målsætning om, at jeg stå øverst på skamlen, når jeg kører IRONMAN 2024.
Den mængde træning det kræver at indfri det mål, gør det ikke muligt samtidig at kunne arbejde 37t/uge ved siden af. Derudover vil det kræve at jeg kan komme på træningslejr, hvor jeg kan komme ned og køre i nogle bjerge. Den træning jeg kan få i bjerge – både det at gøre op, men bestemt også det tekniske i at køre godt og hurtigt ned, er én af de ting, der kan være med til at gøre forskellen på en 1. og 2. plads.

Jeg cykler godt, det fik jeg bevist til IROMAN Lanzarote 2019, hvor jeg satte hurtigste cykeltid på de 180 km af alle kvinder (ag). I optakten til den IRONMAN havde jeg haft en masse tid i bjerge forinden, og jeg er derfor overbevist om, at selvom Mols Bjerge skal køres tynde igen i 2024, så har jeg brug for at træne især det tekniske i at køre godt på nedkørslerne.

I 2024 kunne det være lækkert igen at stille cyklen som den første, og så øge forspringet på det afsluttende marathon, i stedet for at bruge et solidt løb på at indhente dem, der måtte ligge foran.

Og det er her vi kan hjælpe hinanden!

Jeres støtte kan være med til at gøre det muligt for mig at få det optimale udstyr, som er vigtigt, når hver et minut tæller. Og samtidig vil I gøre det muligt for mig at komme på træningslejr, hvor jeg kan få cyklet i bjergene. 

Med jeres støtte gør I det muligt for mig at blive ved med at arbejde med at hjælpe andre mod deres drømme. I gør det muligt for mig at blive ved med at inspirere og motivere andre, der drømmer om at udfolde deres sportslige potentiale, men også dem, der er udfordret psyskisk. Der er en vej ud, en vej ind i mentalt overskud – og vise, at vi skal ikke lade os begrænse! Vi kan mere end vi tror. 

DM kvart ironman

2 forskellige samarbejdsmuligheder

Jeg har sammensæt 2 pakker, der gør det muligt for jer at vælge det, der passer bedst til netop jeres behov og ønske for at bidrage.

Pakke 1 består af markedsføring/eksponering. Jeg har en Instagram profil med omkring 17.000 følgere, hvor jeg deler indhold fra min træning, som udover at give et indblik i, hvad det kræver at opnå det gør jeg, og gerne vil, også er med til at inspirere og motivere andre til en aktiv livsstil, og sundt mentalt helbred.
Jeg sætter stor pris på den dialog og interaktion jeg har med folk derinde, som følger med, og som giver udtryk for på daglig basis, at det jeg deler, gør en forskel.
Her vil jeres logo figure i en organisk eksponering; som en del af min profil, når jeg deler indhold fra stævner, hvor jeres logo fremgår.
Der vil være 3-4 post i løbet af året, hvor jeg tagger/nævner jer i et opslag, både på Instagram og Facebook – evt. ifm optakt til et stævne.

Statisk eksponering på min hjemmeside – jeg har en hjemmeside, der er godt besøgt, da jeg har en blog, hvor jeg skriver om træning. Jeres logo vil få plads på en sponsor side på min side, og med mulighed for at få et link tilkoblet.

Logo på min tridragt.
I kan få jeres logo på min tridragt, som jeg bruger til stævner. Det er god markedsføringsværdi, især når man står på podiet 😉

Pakke 2 indeholder, udover ovenstående, en mulighed for at invitere jeres medarbejdere på en personaletur i det fri. Jeg tilbyder 2 timers guidet tur i/omkring Mols Bjerge, enten som vandretur, løbetur eller på cykler.
Det er en fed måde at være sammen med sine kollegaer på, på en anden måde en man plejer. I kan sende 3-50 medarbejdere afsted, og jeg tager dem med rundt i de fantastiske omgivelser vi er så heldige at have lige i baghaven. Undervejs vil der være mulighed for sparring og spørgsmål vedr. træning, kost og restitution. Eller hvis nogen bare er nysgerrig på at høre, hvad der driver værket, hvad det er der gør, at man udsætter sig selv for den slags, som jeg gør 😉

Camilla Lykke triatlet

Mine resultater 

 • IRONMAN København 2018
  1’er i age group (25-29 år)
 • IRONMAN World Championship Hawaii 2018
 • IRONMAN Lanzarate 2019
  1’er i age group (25-29 år)
  3’er overall AG
  Hurtigste bike split overall AG
 • Kvart ironman Aalborg 2017
  3’er overall AG
 • Kvart ironman Aalborg 2018
  2’er overall AG
 • Kvart ironman Aalborg 2019
  1’er overall AG
 • DM kvart ironman Aalborg 2021
  3’er i AG
 • DM kvart ironman Aalborg 2023
  2’er overall ag
 • Kvart ironman Silkeborg 2023
  2’er overall AG
  Hurtigste bikesplit overall AG
 • IRONMAN Portugal 2023
  2’er i ag (30-34 år)
  3’er overall AG
  Hurtigste run split overall AG (3:08t)

IRONMAN Copenhagen 2018

IRONMAN Lanzarote 2019

IRONMAN Portugal 2023

Kvart jernmand Aalborg 2021