ON CloudFlow 2 anmeldelse

Del på facebook
Del på Facebook

Indlægget indeholder reklame // RacingDenmark.dk
On CloudFlow 2 er en neutral løbesko, der er lavet til fast underlag (asfalt/stier).
2’eren er en efterfølger til den eftertragtede og populære CloudFlow, og med en masse forbedringer, som fx en ny mellemsål, Helion, som er et materiale, der både absorberer og afgiver mere energi – og er ikke temperaturpåvirkelig, hvilket vil sige at kvaliteten i helion er den samme, uanset om du løber i frostvejr, i Kona temperaturer eller inde på løbebånd.
En letvægtssko, der pga dens opbygning skal give dig god absorbering, et godt energyreturn/afsæt samt stabilitet.
Den er tænkt til hurtige intervaller, en hurtig 5’er eller 10’er, eller hvis der skal løbes hurtigt på et halvmarathon.
Og er man til det minimalistiske, kan den også sagtens bruges på et marathon.
Vægt
Dame (str. US 7): 198g
Drop
6 mm

Min oplevelse
Jeg har siden januar 2020 haft ON CloudFlow 2 til test – et mærke jeg aldrig har løbet i før, og havde minimal vide omkring inden jeg hoppede i dem første gang. Jeg har kun kendt dem fra sociale medier, hvor flere professionelle triatleter løber i netop ON, men altså ingen personlige erfaringer, og jeg har derfor heller ikke en ældre model at sammenligne med.

Til trods for deres navn “Cloud”, havde jeg en forudindtaget holdning om, at de ville være hårde og stive at løbe i, men allerede da jeg fik foden i skoen første gang, blev den holdning gjort til skamme. Den er super behagelig at have på – én man også har lyst til have på som hverdagssko. Den sidder godt på foden, der er god plads til tæerne, den er let og behagelig, uden at være sofa-blød.

Men hvordan er den så at løbe i?
Den sidder som sagt super godt på foden, og giver en god fornemmelse af at have kontakt til underlaget.
Man mærker bestemt dens letvægts egenskaber, og den er super lækker at løbe hurtige intervaller i.
Jeg har haft den en del på løbebånd, hvilket har fungeret super godt, hvor det for mig er vigtigt med en let sko, men samtidig har brug for noget stødabsorbering.

Den er super fleksibel, og man twiste selve skoen og sålen, hvilket også understøtter den her oplevelse man får, når man træder ned i skoen – at den arbejder for foden, og ikke bare er en stiv skal man hopper ned i.

Jeg har fundet ud af, at det er super vigtigt at veksle mellem forskellige sko, da fødderne og kroppen generelt har godt af at blive brugt på forskellige måder, og derfor er ON CloudFlow 2 et lækkert supplement til mine løbesko.
Og udover løb, kan jeg sagtens finde på at bruge den som hverdagssko også, da den bare er super lækker at ha’ på.

 

Pro’s & con’s:
+
Let, stabil, god respons, lækkert fit
Sålen kan samle på store sten, hvis man løber på grus

Rabatkode:
Skulle du have fået lyst til at prøve skoen, så kan du få 15% med rabatkoden “lykketri15” hos RacingDenmark.dk – både på den, og alle andre varer, der ikke allerede er nedsatte.

 

Camilla Lykke

Camilla Lykke

Skriv en kommentar